2010. december 17., péntek

Karácsonyi adománygyűjtés

A Kifőztük csapata nagyot gondolt, összefogtak jónéhány bloggerrel és összehoztak egy a Kifőztük szellemiségét tükröző, igazán sokszínű kiadványt, tele jobbnál jobb karácsonyi, adventi recepttel.





Fizess elő a kiadványra, hogy még az ünnepek előtt felszerelkezhess az év legjobb karácsonyi ötleteivel és merülj el a tervezgetésben azzal a megnyugtató érzéssel, hogy idén Te is segítettél azokon a gyerekeken, akik adományod nélkül korgó gyomorral várnák a Jézuskát...

Hadd mondjam el, milyen jól esett, amikor Szepy a Szépségtárból felkeresett, ugyan tartanék velük egy jó kis recepttel. Azt pedig külön hangsúlyoznom kell, milyen rengeteget dolgoztak ők, az "ős csapat" a kiadvány szerkesztésével és mindannyiunk terelgetésével, az egész közösség kordában tartásával. Köszönöm nekik, hogy gondoltak azokra, akiknek szükségük van egy kis támogatásra, és a kreativitásukkal, példamutató kitartásukkal segítettek!
Szerencsére sokan csatlakoztak a segítők, adományozók táborához, így még a hajrá előtt több, mint 1,5 millió Forint összegyűlt!
A hajrá pedig most kezdődik!

Gyerünk, segíts Te is, hajrá!

A részletekért kattints ide!


Szívmelengető készülődést kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése